Kilunarei

Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

DromenvangersIndianen en Aboriginals zijn de oorspronkelijke makers van dromenvangers. Ze hebben als uitgangspunt, dat er zich in de kosmos goede en slechte dromen bevinden. Het web vangt slechte dromen. Bij het eerste zonlicht worden ze verbrand. Goede dromen worden opgenomen en via de veertjes aan het web vallen ze op de ‘ontvanger’. Op die manier slaapt en droomt de persoon rustig.Vroeger werden de dromenvangers gemaakt door de wijze vrouwen van een stam, als persoonlijk geschenk voor een speciale gelegenheid of met een persoonlijke intentie voor de ontvanger. Tegenwoordig is het mogelijk om je dromenvanger zelf te creëren, helemaal afgestemd op je eigen emoties, persoonlijke behoeftes en intenties.

 

Er is een heel scala aan mogelijkheden, niet alleen qua vormgeving, kleuren, veren, kralen en materiaalkeuzes. Juist bij het creëren van een persoonlijke dromenvanger, is het van groot belang om je eigen gevoel te volgen. Dan kan een dromenvanger hangend in een ruimte een mooie eyecather zijn.

In een gezellige, creatieve workshop kan je leren je een eigen, persoonlijke en kleurrijke dromenvanger te maken.

In de webshop van Kilunarei worden de unieke, zelf ontworpen en handgemaakte dromenvangers van Judith verkocht. Deze zijn geschikt om opgehangen te worden op slaapkamers en op baby-en kinderkamers. De creapakketten van dromenvangers die worden verkocht geven je de mogelijkheid om thuis je eigen dromenvanger te maken of ze te gebruiken als materiaal voor kinderfeestjes.

 

DROMENVANGERS Workshops

Start: Op afspraak

Workshop: 2 dagdelen: 2 avonden van 20.00 – 22.00 uur of 2 ochtenden van 10.00 -12.00 uur

Kosten: € 50,-- inclusief benodigdheden materialen

Indien gewenst kunnen eigen, aanvullende materialen gebruikt worden.