Kilunarei

Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

Engelen


Engelen zijn liefdevolle wezens en een directe afsplitsing van de Bron of het Universum. Ze werken met de energie van onvoorwaardelijke en zuivere liefde. Doel van de Engelen is om ons mensen te helpen vanuit hun hoogste trilling. Zij reageren op de oprechte verlangens van ons hart en helpen dan met positieve boodschappen van liefde en healing.

Wij, mensen, vragen de Engelen om hulp, advies, steun en bescherming in moeilijke tijden. En als we vragen hebben over ons werk, carrière, onze gezondheid, vriendschappen & relaties en de toekomst. Maar ook als we steun zoeken en begeleiding vragen op ons levenspad, kunnen de Engelen ons inzichten geven over hoe we verder kunnen gaan en welke stappen we eventueel kunnen nemen.

Begeleiding en boodschappen van je Engelen kan je ontvangen tijdens een Engelenkaart-reading.


ENGELENKAART-READING

Als je het gevoel hebt dat je bent vastgelopen en vragen hebt, kunnen de Engelen je antwoordt geven over hoe verder te gaan en je inzichten geven over je levenspad. Tijdens een Engelenkaart-reading mag ik de berichten van jouw Engelen doorgeven. Een Engelenkaart-reading wordt gegeven met behulp van de orakelkaarten van Doreen Virtue. Deze engelenkaarten zijn een visuele ondersteuning, terwijl ik de informatie tijdens de sessie rechtstreeks van je Engelen channel.


Soorten Engelenkaart-readingen zijn:

*Algemene reading

*Kaart-reading mbt gezondheid, werk en relatie of specifieke vragen

*Zielendoel-reading

*Relatie-reading

Een Engelen-reading gaat op afspraak. De prijs van een consult van een uur bedraagt 55 euro inclusief btw.


Wanneer je een Engelen-reading wilt ontvangen, neem dan contact op met 079-3418245 of via info@kilunarei.nl voor een afspraak.*Conform de richtlijnen van Praktiserend Engelen Expert®