Kilunarei

Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

Over ons

Door te werken vanuit persoonlijke ervaringen en diverse opleidingen (Reiki, kleuren-en chakratherapie, coaching, stress-counseling, therapeutisch tekenen en Alfa-training en Praktiserend Engelen Expert ®) bied ik, Judith Derksen, als Creatief-spiritueel therapeut op een praktische en nuchtere manier spirituele hulp en healing aan. Ik zie het als taak mensen bewust te maken van hun levensprocessen en ze daarin te begeleiden.

Het bewustwordingsproces kan worden geactiveerd door een ander licht en kleur te laten schijnen op de heftige processen die mensen tijdens hun leven kunnen ervaren. Op een speelse manier werk ik met creativiteit en kleur voor het ontwikkelen en stimuleren van creatieve- en bewustwordingsprocessen. Het zijn geweldige gereedschappen om je te kunnen en mogen begeleiden, te coachen en te ondersteunen in de moeilijke periodes die iedereen in zijn leven wel eens doormaakt.

In mijn persoonlijke leven heb ik ervaren dat als je niet luistert naar de “flow” van het Universum, je leven een worsteling of een aaneenschakeling van te overwinnen obstakels kan worden. Als je hierover geen ander licht kan laten schijnen dan kan het zijn, dat je al de mogelijkheden die het leven je aanbiedt niet ten volle kan benutten. Door gebruik te maken van mijn intuïtie en te werken vanuit een zuiver en geopend hart en de hulp, adviezen en begeleiding van de Engelen heb ik gemerkt dat ook al heb je de zwaarste levenslessen tot taak gekozen, je hulp mag ervaren en ontvangen.

 

Zoek je hulp, ondersteuning en/of begeleiding bij je bewustwordingsprocessen dan kan ik je helpen om je pad weer kleur te geven en te verlichten.